Pesterzsébet családi ház terv - 20. kerületi építész - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Budapest - Pesterzsébet

Kis alapterületen

A képeken látható ház annak a példája, hogy min. beépítési lehetőségek esetén is van megoldás otthonunk megvalósítására.
A tulajdonosok azzal a feladattal bíztak meg, hogy tervezzem meg otthonukat a szülői ház elbontása nélkül. A tervezett családi ház a meglévő épülettől jobbra került elhelyezésre, összekötve őket egy kis előtetővel.


Építész tervező:
Török Zoltán - okl. építész


munkánk a
Családi Ház Öttlettár
magazinban is megjelent!
2011/4. - 44. szám
Funkció:
A telken álló családi ház a beépítési százalék nagy részét már kihasználta, ezért az emeleti szint egyes részeinek kikonzolosításával nyertünk némi plusz m2-t. A tervezés során fontos szempont volt a fény, a világos terek kialakítása, valamint a tervezési koncepcióban rögzítettek, mint például a 3 szoba, fürdővel, egy külön kis dolgozó sarok kialakítása, valamint a lehetőségekhez mérten egy tágas nappali kertkapcsolattal.
Az épület külső megjelenése fiatalos, anyaghasználatára a színezett homlokzati vakolat, illetve a nyílászárók környékén a fa betétek jellemzőek. A két épület tömeget összekötő tető, illetve az erkély feletti pergola további játékosságot mutat.
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv@gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxos otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz