Modern lakóépület a 3. kerületben - II. ház - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Budapest III. ker

Legszebb modern családi házak
Modern

Modern lakóház II.

Az épület panoráma felé történő tájolása és kert kapcsolata meghatározó eleme volt a tervezési koncepciónak.

Az épület külső megjelenésével kapcsolatosan kérés volt a mozgalmas, lapos tetős tömegformálás, illetve egy alagsori szint kialakítása kertkapcsolattal.


Építész tervezők:

Török Zoltán - okl. építész
Bakos Dániel - okl. építész

Funkció:

Az épület előterétől jobbra található a nappali, étkező, konyha tágas egybenyitott tér együttese, mely a déli oldal felé, a panoráma irányába tájolt. A nappalihoz csatlakozik egy tágas terasz is, mely tavasztól őszig további életteret biztosít lakói számára.
Az előtértől balra egy fürdő, egy háló és egy dolgozó található, majd tovább haladva a hátsó kert irányába pár lépcsőfokkal feljebb található a kétállásos gépkocsi tároló.  
       
A bejárattól kicsit balra terveztük az emeletre felvezető lépcsőt, mely összeköti a földszintet a pinceszinttel és az emelettel.
A felső szinten 2 gyerekszoba található fürdővel, illetve a Naszád utca felé tájoltan terveztük a szülői szekciót, mely háló, fürdő és gardrób egységeket foglal magába. A pinceszinten kapott helyet a gépészet, tároló, wc, illetve a wellness helyiség, mely közvetlen kertkapcsolattal is rendelkezik.

További terveinkből...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz