Kertvárosi otthon - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Csömör

Legszebb kertvárosi családi házak
Kertvárosi

Kertvárosi lakóépület

A koncepció lényege egy földszintes, magas tetős kertvárosi lakóépület, melynél kérés volt a nagy belmagasságú, látszó szaruzatos nappali tér kialakítása. A teraszok tervezésénél fontos építtetői igényként jelentkezett a benapozás és a panoráma megtartása. Az épületek külső falai homok és krémszínű színű vakolt felületek, illetve a terveken szereplő helyeken, ragasztott kőburkolat és WPC homlokzatburkolat készül.
 
Építész tervező:
Török Zoltán - okl. építész
Kerekes István - okl. építész
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszintes kialakítású. Az épület személy és gépkocsi bejáratát az utca felől terveztük.

Az előtértől balra a garázsba biztosítottunk átjárást, jobbra a vendég WC és mosdó található, míg egyenesen tovább haladva a tágas nappali, étkező konyha közös terébe érkezünk. A nappaliból nyílik a dolgozó, a kamra (konyhához közel), illetve a háztartási helyiség, melyhez az oldalkert irányában egy kisebb fedett teraszt is kialakítottunk mosott ruhák szabadban történő szárításának biztosítására.

A nappali élet tereitől elszeparáltan, egy rövid közlekedőn keresztül megközelíthető módon kerültek kialakításra a gyerekszobák és a szülői háló. A gyerekszobák K-i, míg a szülői háló D-i tájolású. Itt kapott helyet még a fürdő és egy kisebb gardróbszoba is.

További terveinkből...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz