Kertvárosi otthon - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Csömör

Kertvárosi
Kertvárosi otthon

A koncepció lényege egy földszintes, magas tetős kertvárosi lakóépület, melynél kérés volt a nagy belmagasságú, látszó szaruzatos nappali tér kialakítása.
A homlokzat homok és krémszínű színű vakolt felületek, illetve a terveken szereplő helyeken, ragasztott kőburkolat és WPC homlokzatburkolat készül.
 
Építész tervező:
Török Zoltán - okl. építész
Kerekes István - okl. építész
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az újonnan tervezett lakóépület földszintes kialakítású. Az épület személy és gépkocsi bejáratát az utca felől terveztük. Az előtértől balra a garázsba biztosítottunk átjárást, jobbra a vendég WC és mosdó található, míg egyenesen tovább haladva a tágas nappali, étkező konyha közös terébe érkezünk.

A nappaliból nyílik a dolgozó, a kamra (konyhához közel), illetve a háztartási helyiség, melyhez az oldalkert irányában egy kisebb fedett teraszt is kialakítottunk mosott ruhák szabadban történő szárításának biztosítására. A nappali élet tereitől elszeparáltan, egy rövid közlekedőn keresztül megközelíthető módon kerültek kialakításra a gyerekszobák és a szülői háló. A gyerekszobák K-i, míg a szülői háló D-i tájolású. Itt kapott helyet még a fürdő és egy kisebb gardróbszoba is.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz