Dunaharaszti családi ház - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Dunaharaszti

Legszebb modern családi házak
Modern

Modern
kertvárosi családi ház

A tervezési koncepció lényege egy új, földszintes kertvárosi lakóépület, melynél fontos szempont volt a nappali, étkező, konyha „U” alakba történő rendezése, kialakítva egy intim belső teraszt.

A hátsókerti homlokzat nagy üvegfelületein keresztül tökéletes rálátás nyílik a medencére.


Építész tervezők:

Török Zoltán - okl. építész
Bakos Dániel - okl. építész

Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszintes kialakítású. Az épület bejáratát a DK-i utcafronti oldalra terveztük. Az előtérből egyenesen tovább haladva a tágas étkezőbe érkezünk, szemben a nagy üvegfelületeknek köszönhetően kilátással a teraszra.

Az étkező bal oldalán a konyha, míg a jobb oldalán szintén „U” alakban befordítva a nappali található. A nappali élet terei nagy üvegfelületekkel fogják közre a belső intim teraszt, melynek folytatásában egy kültéri medence is helyet kapott.

A nappali folytatásaként a szülői háló blokk következik, gardróbbal és hozzá tartozó fürdővel. Az épület DK-i és DNy-i részén találhatóak a gyerekszobák, hozzájuk tartozó fürdővel. Az épület utcafrontjára terveztük a hobbiszobát, gépészeti / háztartási helyiséget és egy külső térből megközelíthető kerti szerszám tárolót.

További terveinkből...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz