Gyöngyösi modern családi ház - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyöngyös

Legszebb modern családi házak
Modern

Modern lakóház

A tervezési koncepció lényege egy kétszintes lapos tetős lakóépület, melynél a modern külső mellett fontos szempont volt a belső terek minél jobban történő kihasználása.

Az épület külső színvilágára a világos és sötét színek kontrasztja jellemző. A teraszok üvegkorlátjai lágyítják a szögletes formavezetést.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész
Kerekes István - okl. építész

A földszinten fontos építtetői kérés volt a nappali, étkező és konyha egy légtérben való tartása, ahonnan az egy üveglépcső vezet fel az emeleti szintre. Kérésként merült fel  egy wellness helyiség kialakítása is, melyben jakuzzi, szauna, zuhanyzó, mosdó kapott helyet.
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszint + emelet kialakítású. Az épület bejáratát a Ny-i oldalra terveztük. Az előtérbe érkezve szemben található vendég WC, balra közvetlenül a wellness helyiség, illetve a kétállásos gépkocsi tároló. A garázsból közelíthető meg a gépészeti helyiség. Az előtérből jobbra fordulva a tágas nappali, étkező, konyha közös terébe érkezünk, melyet a Déli és Nyugati irányból terasz ölel körbe. Az emeleten találhatóak a hálószobák (3 db), a gardrób, a fürdő és a háztartási helyiség.

További terveinkből...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz