Földszintes ausztrál stílusú családi ház - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Herceghalom

Legszebb ausztrál családi házak
Ausztrál

Földszintes ausztrál ház

Földszintes, ausztrál stílusú családi ház tervezésére kaptunk megbízást.
Építtetői kérések között szerepelt a hátsókert felé tájolt, nappalihoz csatlakozó tágas, nyitott és fedett terasz kialakítása. Az épületek külső falai homok és sötét mogyoró színű vakolt felületek, illetve a ragasztott kőburkolat és fa homlokzatburkolat is készül.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész
Hazenauer Mercédesz - okl. építész
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszintes kialakítású. Az épület személy bejáratát az utca felől terveztük. Az előtértől balra a kétállásos garázsba biztosítottunk átjárást, jobbra az intim zóna terei találhatóak, míg egyenesen tovább haladva a tágas nappali, étkező konyha közös terébe érkezünk. Az előtér mellett található egy vendég WC is, melyben egy zuhanyzó is helyet kapott.

A konyha kissé elszeparáltabban került kialakításra építtetői kérésre, melyhez egy kamra is kapcsolódik. A nappali élet tereihez a hátsó kert irányába nyitott és fedett teraszokat is terveztünk, mely tavasztól őszig további életteret biztosít a lakók számára.
Az épület másik szárnyában, a nappali élet tereitől kicsit elválasztva kerültek kialakításra a háló funkciók, mint pl. a szülői, a gyerek és vendégszobák (dolgozó), fürdő, gardróbok és háztartási / gépészeti helyiség.

További terveinkből...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz