építész kiviteli terv - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kiviteli terv készítése

Kiviteli terv bizonyos esetekben nem szükséges, illetve helyettesítheti azt az építési engedélyezési tervdokumentáció.

Azonban érdemes kiviteli tervet készíttetnünk abban az esetben is ha különben erre nem is vagyunk kötelezve, mivel ez a plusz költség a kivitelezés során többszörösen megtérülhet.

Előfordulhat ugyanis olyan eset, hogy a rendelet szerint  nem vagyunk kötelesek további terveket készíttetni a tervezővel, az épület léptékéből adódóan (építménymagasság, beépítettség nagysága),
viszont a tervezett családi ház szerkezeti kialakítása összetett, bonyolult melynek kivitelezése részletes tervek hiányában nem megfelelő minőségben készül el.

A hiányos tervekből való építkezés többlet költséggel járhat!

Azt, hogy mikor szükséges, és milyen kiviteli tervet kell hogy készíttessünk az építész tervezővel, vagy szakági tervezővel arról kérdezze építészét, vagy keressen meg minket e-mailben, vagy telefonon és segítünk kérdései megválaszolásában.

Abban az esetben ha a
2007.(X.31.) Korm. rendelet (az építőipari kivitelezési tevékenységről, az építési naplóról és a kivitelezési dokumentáció tartalmáról) előírja a kiviteli terv készítését, vagy  úgy ítéli meg Ön és kivitelezője, hogy további tervek szükségesek az építkezéshez, mi annak elkészítését is tudjuk vállalni, amennyiben megtisztel minket bizalmával.


Hívjon minket most!

  VISSZA

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz