Nagykovácsi A+ energiaosztályú családi ház terv - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Családi Házak > 2011-2008 CSALÁDI HÁZAK
Nagykovácsi
Modern
A+ energiaosztály modern kivitelben

Ez a családi ház szintén Nagykovácsiban épül és ha az előző munkámra a modern szót használtam, akkor erre még inkább illik ez a jelző.  A külső megjelenés mellett a funkcionalitásra és az energiatakarékosságra is nagy súlyt fektettünk.

Építész tervező:
Török Zoltán - okl. építész
Generálkivitelezés:
munkánk a
Családi Ház Öttlettár
magazinban is megjelent!
2011/3 - 43. szám
A beruházó nem csak egy szép és jól funkcionáló épület felépítését tűzte ki célul, de fontos volt számára az épület üzemeltetési költségeinek minél alacsonyabban tartása is, a leendő tulajdonos teljes megelégedettségére. Ennek érdekében az épületekere vonatkozó energetikai előírásoknál jóval kedvezőbb értékekkel rendelkező, energiatakarékos házat terveztünk.
Funkció:

A földszinten kapott helyet a tágas nappali, étkező és konyha, melyek mindegyikéből kapcsolat nyílik a Délnyugati tájolású teraszra. Kialakítottunk ezen a szinten még egy szülői lakrészt, mely a hálót, a gardróbot és a szintén hozzá tartozó fürdőt foglalja magába.
A garázsból a háztartási helyiségen keresztül jutunk az előtérbe, így még kényelmesebbé téve a közlekedést. (esőben, hóban kényelmesebb a kocsiba való be és kipakolás, be és kiszállás)

Az emeleten kaptak helyet a gyerekszobák, számszerint 3 db, valamint egy tágás fürdő, sarokkáddal, tusolóval, dupla mosdóval, wc-vel és bidével. A gyerekszobák mindegyike teraszra nyílik, melyrből 2 a telek adottságainak köszönhetően örök panorámás kilátással rendelkezik, míg a 3. szoba az intimebb hátsókert felé néz.
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz