Nagykovácsi modern 200 m2-es családi ház terv - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Családi Házak > 2011-2008 CSALÁDI HÁZAK
Nagykovácsi
Modern
Modern családi ház

Ezt a modern családi házat Nagykovácsi település egyik legszebb részére terveztem a BARTÓK HÁZ Kft. Referencia házaként. Az épület tágas nappali terei és emeleti hálói az utca irányába, a panoráma felé tájoltak.

Építész tervező:
Török Zoltán - okl. építész
Generálkivitelezés:
munkánk a
Családi Ház Öttlettár
magazinban is megjelent!
2011/3 - 43. szám
A beruházó nem csak egy szép és jól funkcionáló épület felépítését tűzte ki célul, de fontos volt számára az épület üzemeltetési költségeinek minél alacsonyabban tartása is, a leendő tulajdonos teljes megelégedettségére. Ennek érdekében az épületekere vonatkozó energetikai előírásoknál jóval kedvezőbb értékekkel rendelkező, energiatakarékos házat terveztünk.
Funkció:
A képeken látható energiatakarékos családi ház ~190 m2 alapterületű földszint + emelet  kialakítású modern otthon, nagy födszinti és emeleti teraszokkal, kert kapcsolattal.
Az épület alaprajzi kialakítása a következő: A földszinten kaptak helyet a társasági élet terei, mint pl. a nappali, étkező, konyha, hozzá kapcsolódó kamra, egy vendégszoba fürdővel, valamint háztartási helyiség és két állásos gépkocsi tároló. Az emeleten az "intim zóna" terei foglalnak helyet, 3 hálószoba, fürdővel, nagy panorámás teraszok.
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz