Nagykovácsi A+ energiaosztályú családi ház terv - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Nagykovácsi
Legszebb modern családi házak
Modern

A+ energiaosztályú modern családi ház

Ez a családi ház szintén Nagykovácsiban épül és ha az előző munkámra a modern szót használtam, akkor erre még inkább illik ez a jelző.  A külső megjelenés mellett a funkcionalitásra és az energiatakarékosságra is nagy súlyt fektettünk.

Építész tervező:
Török Zoltán - okl. építész

munkáink már a
Családi Ház Öttlettár
magazinban is megjelentek!

A beruházó nem csak egy szép és jól funkcionáló épület felépítését tűzte ki célul, de fontos volt számára az épület üzemeltetési költségeinek minél alacsonyabban tartása is, a leendő tulajdonos teljes megelégedettségére. Ennek érdekében az épületekere vonatkozó energetikai előírásoknál jóval kedvezőbb értékekkel rendelkező, energiatakarékos házat terveztünk.

Funkció:

A földszinten kapott helyet a tágas nappali, étkező és konyha, melyek mindegyikéből kapcsolat nyílik a Délnyugati tájolású teraszra.
Kialakítottunk ezen a szinten még egy szülői lakrészt, mely a hálót, a gardróbot és a szintén hozzá tartozó fürdőt foglalja magába.

A garázsból a háztartási helyiségen keresztül jutunk az előtérbe, így még kényelmesebbé téve a közlekedést. (esőben, hóban kényelmesebb a kocsiba való be és kipakolás, be és kiszállás)

Az emeleten kaptak helyet a gyerekszobák, számszerint 3 db, valamint egy tágás fürdő, sarokkáddal, tusolóval, dupla mosdóval, wc-vel és bidével. A gyerekszobák mindegyike teraszra nyílik, melyrből 2 a telek adottságainak köszönhetően örök panorámás kilátással rendelkezik, míg a 3. szoba az intimebb hátsókert felé néz.
Fotógaléria a felépült házról
Felépület a modern családi ház Nagykovácsiban
További terveinkből...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz