Milyen otthonra vágyik? - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Építész Infó > Nagy kérdések...

Milyen otthonra vágyik?

Egy házat vagy egy otthonos családi házat szeretne?

Olyan családi otthont tervezünk Önnek és családjának, mely a külső esztétikus megjelenés mellett a belső kialakításában is mindenben családja igényeit szolgálja.

Az első személyes találkozáskor egy kötetlen beszélgetés során összeírjuk a tervezési programot, melyben leírunk minden olyan lényeges információt, elképzelést, kérést az otthonuk építészeti tervezésével kapcsolatosan, melyeket szem előtt tartva készülnek el az első vázlattervek.

Szeretne Ön akár milliókat spórolni családi háza építésekor?

A tervezés folyamán az esztétikum és a komfortosság mellett fontos számunkra az is, hogy a kivitelezés ne járjon felesleges plusz költségekkel (terek, helyiségek méreteinek optimális kialakítása, megfelelő, gazdaságos szerkezetek tervezése), melyek kímélik az Ön pénztárcáját. 


A spórolás már a tervezéskor elkezdődik! (itt most nem az építészek tervezési díjáról van szó)

megtakarítés az építkezés során

A beköltözést követően a családi ház üzemeltetésé a főszerep

A beköltözést követően fontos tényező a lakás rezsi költségeinek alacsonyan tartása, hogy otthonunk ne csak szép, otthonos és kényelmes legyen, de pénztárca kímélő is egyben. Annak érdekében, hogy ez így is legyen, már a tervezés szakaszában gondolnunk kell erre. Mi levesszük a terhet a válláról!  Figyelünk, hogy az épület energiatakarékos legyen! 

Mindezeket többek között a megfelelő vastagságú hőszigetelések, a hőszigetelt üvegezésű külső nyílászárók, valamint a hatékonyan működő fűtési rendszer tervezésével érjük el, melyek mind-mind az energiatakarékosságot szolgálják, mellyel pénzt takarítunk meg Önnek.

 VISSZA

alapterület számoló segédlet! - Töltse le most facebook oldalunkról!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz