Kertvárosi családi ház Pécelen - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Pécel

Kertvárosi
Korunk kertvárosi otthona

A koncepció lényege egy földszint + részben galériás magas tetős épület, melynél fontos szempont a külső kertvárosias, de egyben mai, modernebb formavilág. A épület külső falai törtfehér színű vakolt felületek, helyenként fabur-kolattal kiegészítve.  

Építész tervező:
Török Zoltán - építész
Hazenauer Mercédesz - építész
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az újonnan tervezett lakóépület földszint + galéria kialakítású. Az épület személy bejáratát a D-i oldalról, az utca felől terveztük. Az előtérhez közvetlenül kapcsolódik egy vendég WC, illetve a kétállásos gépkocsi tároló, mely a háztartási/gépészeti helyiség felől is megközelíthető.

Az előtérből egyenesen tovább haladva a nappali-étkező tereibe érkezünk. A nappali-étkező az oldalkert és hátsó kert irányába tájolt, melyhez egy kisebb fedett és egy tágas nyitott terasz is tartozik. A konyha a nappalihoz a D-i irányban kapcsolódik, kissé elszeparáltan, az utca irányába tájoltan. A hálók, illetve a hozzájuk tartozó fürdő és gardrób helyiségek a telek hátsókert irányában folytatódnak, K-i irányban tájoltan. A gyerekszoba az élettér növelése céljából galériásan került kialakításra.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz