Kertvárosi családi ház a Péceli dombokon - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Pécel

Kertvárosi

Kertvárosi lakóépület

A képeken látható épület az utca felé az egyszerűbb, földszintes mivoltát mutatja, ám a kert felől a tömeg kétszintesre vált, az a panoráma irányába kitárulkozik.
Az épület külső falai bézs és mogyoróbarna színű vakolt felületek, illetve a lábazat egy szakaszán ragasztott téglaburkolat készül.

Építész tervező:
Török Zoltán - építész
Hazenauer Mercédesz - építész
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület pince + földszintes kialakítású. Az épület személy bejáratát a D-i oldalról, az utca felől terveztük. Az előtérhez közvetlenül kapcsolódik egy vendég WC. Az előtérből jobbra fordulva a nappali tágas tereibe érkezünk. A nappali a hátsó kert irányába tájolt, melyhez egy tágas terasz is tartozik. A teraszról a kertbe egy lépcsőn keresztül juthatunk le.

A konyha és étkező az utca irányába tájoltan került kialakításra. A konyhához egy kisebb kamrát is terveztünk. A szülői háló, fürdő, egy kis előtérrel a nappaliból nyílóan került megtervezésre. A gyerekszobák, fürdő, gardrób az épület másik oldalában, a nappali tereitől elszeparáltan kerültek kialakításra. 3 szoba, 1 fürdő, 1 gardrób és a gépészeti helyiség kapott is helyet. A pinceszint az előtérrel szemben épített lépcsőn keresztül közelíthető meg. Az alsó szintre kétállásos garázst, tárolókat, illetve egy kisebb zuhanyzós WC+mosdót terveztünk.  

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz