Modern kertvárosi családi ház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Szada

Modern tetőteres otthon

Az építtetők egy modern otthon tervezésével bíztak meg. A telek egy olyan építési övezetben található, ahol min. 30°-os magastetős épület építhető.
Az előírásokat és az építtetői igényeket figyelembe véve alakult ki ez a modern kertvárosi otthon, mely a  modernsége ellenére jól illeszkedik a környezetbe.  

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszint + tetőtér kialakítású. Az épület bejáratát az ÉK-i oldalra, az utca felé terveztük. Az előtérből a nappali, étkező, konyha tágas terébe érkezünk.
Míg az étkező az utca felé tájolt, addig a nappali és a konyha nagy üvegfelületekkel nyit a hátsókert irányába. A Dny-i terasz a nappaliból és a konyhából is megközelíthető.
A földszinten található még a nappali résztől eszeparálva 2 gyerekszoba, fürdő és a háztartási helyiség. Építtetői kérésre a gyerekszobák mellett indul a tetőtérbe az egykarú lépcső, mely közvetlenül a tetőtérben található szülői hálóhoz érkezik. A fenti hálóhoz tartozik még egy kisebb gardrób és fürdő, illetve a tetőtérben kialakításra került még egy dolgozó sarok, valamint a gépészeti helyiség is itt foglal helyet.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv@gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxos otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz