háromszintes kertvárosi lakóépület - Csigaterv Építész Stúdió

épületek
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Törökbálint
Legszebb ausztrál családi házak
Ausztrál

Kertvárosi villa ausztrál stílusban

A koncepció lényege egy ausztrál stílusjegyeket magán hordozó lakóépület, mely alaprajzi elrendezésében és energetikai mutatóiban is megfelel a mai kor, elvárásainak. Az épület anyag-használatára a csiszolt mészkő-burkolat, HPL szerelt homlokzat-burkolat, illetve a világos és sötét felületek jellemzőek. Az épületre az elegancia és a minőségi burkolatok használata jellemző.


Építész tervezők:

Török Zoltán - okl. építész
Bakos Dániel - okl. építész

Funkció:

A Törökbálinton épülő lakóház bejárata az utca felőli, délnyugati homlokzatra került. A földszinten az előtérből balra fordulva a nappali-étkező-konyha tágas együttese található. A nappalihoz a hátsó kert irányában egy fedett terasz kapcsolódik, illetve annak folytatásaként következik medence és az azt körbe ölelő nyitott medence terasz.
Jobbra a háztartási helyiség, vendég wc, illetve a lépcsőház foglal helyet. Egyenesen tovább haladva egy gardrób és fürdő kapcsolattal rendelkező háló található. Az emeleten további 4 db háló foglal helyet, mely mindegyikéhez saját fürdő és gardrób tartozik. A gépkocsik parkoltatására a pinceszinten kialakított teremgarázs szolgál. A pinceszinten további tárolók, illetve a gépészeti helyiség található.

További terveinkből...
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz