Földszintes kertvárosi otthon - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Veresegyház

Kertvárosi

Földszintes otthon

Veresegyházán épül a képen látható kertvárosi otthon, melynek modern pergolás terasza, illetve a szürke cserépfedése teszi fiatalossá, maivá az épületet.
Az épület érdekessége még, hogy a födém és tetőszerkezet szeglemezes szerkezettel készül, mely hazánkban talán még kevésbé elterjedt.

Építész tervező:
Török Zoltán - okl. építész
Bakos Dániel - okl. építész
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszintes kialakítású. Az épület személy bejáratát a Bartók Béla utca felől terveztük. A fedett gépkocsi beálló az épülettel egy tömegben került kialakításra, közel a bejárathoz. A fedett beálló mellett külső megközelíthetőséggel egy kerti szerszám és kerékpártárolót is terveztünk. A fedett beállón kívül az előkertben további nyitott gépkocsi beállót is terveztünk.

Az előtértől jobbra található a vendég WC, míg egyenesen tovább haladva a nappali, étkező, konyha egybenyitott terébe érkezünk. A nappali rész az utca (Dél), illetve az oldalkert felé, Nyugatra tájoltan került kialakításra, míg a konyha és étkező a hátsó kerti irányban kapott helyett, közvetlen terasz kapcsolattal.

A nappali zóna tereitől jobbra, attól elszeparáltan kerültek elhelyezésre az intim zóna terei, mint pl. a szülői és gyerekhálók, vendégszoba, fürdők, de ebben a szekcióban került elhelyezésre a háztartási/gépészeti helyiség is.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz