Modern vidéki nyaraló - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Balatonfűzfő
Vidéki
Modern vidéki nyaraló

Ezt a nyaraló épület Balatonfűzfőre terveztük. A tervezési koncepció lényege egy földszintes, modern nyaralóépület medencével, melynek tájolásánál fontos szempont volt a balatoni panoráma.
A modern tömegformálást a kötelezően alkalmazandó magastetős kialakítás tette érdekesebbé. A szín és anyaghasználattal, a modern stílust jellemző vasbeton "gallérokkal" valamint a tetőforma hagyományostól kissé eltérő módon történő értelmezésével sikerült egy tájba illő, modern épületet terveznünk.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Hazenauer Mercédesz - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az épület bejárata a déli oldalra került, de mivel a gépkocsik parkoltatása az északi oldalon, az épület mögött került kialakításra, így az előteret az északi oldalról is megnyitottuk. Az előtér így egy "nyaktagként" funkcionál, mely elválasztja a tőle balra található nappali, étkező, konyha tágas egybefüggő terét a jobbra található "intim zóna" tereitől. A nappali nagy üvegfelületeinek köszönhetően bentről is elénk tárul a csodálatos balatoni panoráma, illetve a nappali terasz és az ahhoz kapcsolódó medence.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz