Polgári stílusú családi ház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Biatorbágy

Polgári
Domboldalba illesztve

A tervezési koncepció lényege egy új háromszintes, magas tetős lakóépület, melynél fontos szempont volt a belső terek minél jobban történő kihasználása, illetve környezettel való harmonizálás. A tervezés érdekessége, hogy az épület egy meredek domboldalba került beillesztésre.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület pince + földszint + emelet kialakítású. A személy és gépkocsi bejáratát az utca felől, a pince szintre terveztük.
Az előtérhez közvetlenül kapcsolódik egy vendég WC mosdóval, illetve a garázsba is innen létesítettünk közvetlen kapcsolatot. A garázsból nyílik még a gépészeti helyiség. Az előtérből indul a földszintre vezető lépcső is.

A földszinten a nappali, étkező és konyha együttese található, mely az utca felé tájoltan került kialakításra. A konyhához tartozik egy kamra is. Ezen a szinten kialakítottunk még egy dolgozószobát, mely a közlekedőből nyílik. Az emeleten négy hálószoba, két fürdő, egy gardrób és a háztartási helyiség található. Az emeleti szint érdekessége, hogy a közlekedőn keresztül a hátsókert irányában közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz