Polgári elegancia Biatorbágyon - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Biatorbágy

Polgári
Polgári elegancia

A megbízóim nem épp egy tipikus mai otthon tervezésére adtak megbízást, mármint ami a külsőt illeti.
Kétszintes elegáns polgári villa, medencés télikerttel.
Mármint ez volt a feladat. Bal oldalon látható a végeredmény.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az épület az utca felől megközelíthető, a gyalogos és gépkocsi bejáratot is innen terveztük. Az épületbe lépve egy tágas előtérbe érkezünk, melytől jobbra található a háztartási helyiség, melyen keresztül megközelíthető az egyállásos gépkocsi tároló. A garázsból közvetlenül nyílik a gépészeti helyiség. Az előtértől balra egy közlekedőn keresztül közvetlenül megközelíthető a konyha és a kamra, mely hasznos lehet egy bevásárlást követő kipakolás során.

 Az előtérből egyenesen tovább haladva a nappali étkező tágas, dupla belmagasságú terébe érkezünk. A konyha egy légtérben került kialakításra a nappali térrel, de itt már a megszokott belmagassággal találkozunk. A konyha az utca irányába tájolt, rálátással a 15 m-es előkertre, mely helyet biztosít majd a gyerekek számára a szabadtéri játszásra.

A nappaliból a hátsókert felé egy közlekedőn keresztül közelíthető meg a dolgozó/vendégszoba, illetve hozzá tartozó fürdő. Ezen a közlekedőn tovább haladva a télikertbe érkezünk, ahol a medence is található. A nappalihoz és a télikerthez közös, déli tájolású terasz kapcsolódik.
Az emeletre a nappali térből vezet fel a lépcső, ahova két gyerekszobát, hozzá tartozó fürdővel, illetve egy szülői hálót terveztünk, melyhez saját fürdő és gardrób tartozik.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz