Modern lakóépület lejtős telken - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budaörs

Modern
Modern családi ház

A koncepció lényege egy 3 szintes modern épület, melynél igénykénz jelentkezett a szülői szekció elszeparálása a fél szinttel feljebb tervezett gyerekszobáktól.
Az épület 4 részre tagolható a funkció szempontjából. A földszinten a nappali tér, egy fél szinttel feljebb a szülői szekció, további fél szinttel feljebb a gyerekszobák, illetve legalul a pince található.
 
Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Hazenauer Mercédesz - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az épület bejáratát a Lejtő utca felé terveztük. Az épület előteréből előre haladva a nappali, étkező, konyha tágas terébe érkezünk, míg jobbra található a vendég wc, háztartási helyiség és a lépcső, mely összeköti a földszintet a félemelettel, emelettel és a pincével.
 
A lépcsőn fél szintet felfelé haladva alakítottuk ki a szülői hálót, hozzá tartozó fürdővel, valamint itt kapott helyet még egy dolgozó is. A lépcsőn még egy fél szintet tovább haladva, érkezünk meg az emeletre, ahol három hálószoba, fürdők találhatóak. Két hálóhoz déli tájolással teraszt is terveztünk. A pinceszintre terveztük az épület gépészetét kiszolgáló helyiséget, tárolókat, illetve egy kondi szobát.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz