Woodland - bemutatóterem - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budaörs

Modern
Woodland bemutatóterem

A bemutatóterem 2 rendeltetési egységet foglal magába, melyek teljesen különállóan használhatók.
Az épületben a Woodland Kft. saját gyártású, illetve általa forgalmazott beltéri és kültéri faburkolatai kerülnek bemutatásra.
A külső megjelenéssel kapcsolatosan fontos beruházói igényként jelentkezett a magas minőség, illetve a fa mint anyag megjelenése a homlokzatokon.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett épület földszint + emelet kialakítású. A személy bejáratot a Keleti oldalról, terveztük, ahonnan a földszinti és emeleti bemutatóterem is megközelíthető. A Földszinti bemutatóterem esetében a látogatók az utcai homlokzatra tervezett fotocellás ajtón keresztül érkeznek a bemutatótérbe.

A földszinti rendeltetési egységhez tartozik egy tárgyaló, ügyfél mosdó WC-vel, valamint személyzeti öltöző vizesblokkal. A földszinten a közös előtérből nyílik a gépészeti helyiség, mely mindkét rendeltetési egység gépészetét kiszolgálja.

Az emeleti egység bemutató részé a földszinti bemutató térhez képest kicsit kisebb alapterületű. Ezen a szinten a kapott még helyet egy tárgyaló, ahonnan nyílik a ügyfél mosdó + WC, valamint 2 iroda helyiség, teakonyha és egy személyzeti vizesblokk.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz