Kertvárosi családi ház Almáskerten - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest, Óbuda

Kertvárosi
Modern tetőtér

Óbudára, egy nyeles telekre készült ez a tervünk, melynél fontos volt, hogy az épület családias, meleg hangulatot árasszon, kerülve a túlzott ridegebb formavilágot.
Az épületek külső falai fehér és homokszínű vakolt felületek, illetve ragasztott tégla és szerelt fa homlokzatburkolat készül.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Zámbó Emese - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszint + tetőtér beépítéses kialakítású. Az épület személy bejáratát az ÉNy-i oldal felől terveztük, mely az utca felől nyíló nyél felől közelíthető meg. Az előtérből balra fordulva a nappali, étkező, konyha terébe érkezünk. Az étkezőből a kert felé tájolt fedett és nyitott teraszokra juthatunk. Az étkezőből nyíló közlekedőn keresztül érhető el a vendégszoba, a fürdő és háztartási/gépészeti helyiség.  

A földszinten az épülettel egybeépítve, külső bejárattal terveztünk egy kerti szerszám tárolót is, mely előtt a gépkocsi számára alakítottunk ki parkolóhelyet. Az előtérből indul a tetőtérbe vezető lépcső. A tetőtérbe 3 db gyerekszobát, 1 db szülői hálót, egy játszószobát és fürdőt terveztünk.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz