Ausztrál stílusú villa - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest - XVII. ker.

Legszebb ausztrál családi házak
Ausztrál
Ausztrál villa

A koncepció lényege egy kétszintes, magas tetős lakóépület, melynél igény volt az akadálymentes kialakítás, illetve környezettel való harmonizálás. Az akadálymentes kialakítás része volt, egy a későbbiek során kialakítható lift, melynek jelenleg a helyét biztosítottuk a szerkezeti kialakítás során.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Titz Boglárka - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az épületbe lépve egy tágas előtérbe érkezünk, melytől jobbra helyezkedik el a mosókonyha, kicsit előrébb haladva balra található az emeletre felvezető kétkarú lépcső, alatta a vendég WC-mosdó, míg egyenesen tovább a nappali és étkező tágas együttesébe érkezünk.

A konyha egy tolóajtóval választható el a nappali tértől, vagy nyitható akár azzal össze. A kétállásos gépkocsi tárolóból építtetői kérésre a gépészeti helyiségen keresztül létesítettünk kapcsolatot, mely a konyha szomszédságában helyezkedik el. A nappaliból egy közlekedő gardróbon keresztül juthatunk el a szülői hálóba, mely külön fürdőszobával rendelkezik. A szülői hálóból a nappali teraszra kijárást biztosítottunk. Az emeleten 3 hálószoba, gardróbok és egy fürdő kapott helyet. A hálószobák teraszkapcsolattal rendelkeznek.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz