Szürke modernség, fehér elegancia - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Budapest - Bókay telep
Kertvárosi
Kígyózó fehér szalagok ölelésében
A megbízók egy olyan otthon tervezésére adtak megbízást, mely az utca szövetébe illeszkedik, de a kertvárosi külső mellett a modern építészeti jegyek is megjelennek. A tömegformálás mellett a színeknek is nagy szerep jutott a megvalósítás során. A szürke vakolatok fehér szalagok ölelésében kígyóznak.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:
Az épület az utca felől megközelíthető, a gyalogos és gépkocsi bejáratot is innen terveztük. Az épületbe lépve egy tágas előtérbe érkezünk, melytől balra található a vendég WC mosdóval és zuhanyzóval, míg jobbra a háztartási helyiség / gépészet foglal helyet. A kétállásos gépkocsi tárolóból az előtéren keresztül biztosítottunk közvetlen kapcsolatot a lakótérrel.

Az előtérből előre haladva a nappali, étkező, konyha tágas terébe érkezünk, ahonnan az emeletre felvezető lépcső is indul. A nappali térhez egy tágas terasz is kapcsolódik a hátsókert felé tájoltan. A földszinten kapott még helyet a vendégszoba, mely a nappali előtérből nyílik.
Az emeletre érkezve balra található a szülői háló, a hozzá tartozó gardrób és fürdő, míg jobbra fordulva 2 gyerekszoba és a hozzájuk tartozó fürdőszoba kapott helyet.
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz