Modern lakóépület a 3. kerületben - I. ház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest III. ker

Modern
Modern lakóház I.

A tervezési koncepció lényege egy modern lakóépület, melynél fontos szempont volt a szülői szekció elszeparálása a gyerekszobáktól. Az épület panoráma felé történő tájolása szintén meghatározó eleme volt a tervezési koncepciónak. Az épület külső megjelenésével kapcsolatosan kérés volt a mozgalmas tömegformálás, a lapos tetős kialakítás és az épület bejáratánál „nyaktag” kialakítása, mely tovább tagolja az épület tömeget.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az épület előterétől jobbra található nappali, étkező, konyha tágas egybenyitott tér együttese, mely a déli oldal felé, a panoráma irányába tájolt. A nappalihoz csatlakozik egy tágas terasz, illetve annak folytatásaként egy medence is tervezésre került. Az előtértől balra a fürdő, mosókonyha, vendég WC, dolgozó található, majd tovább haladva a hátsó kert irányába pár lépcsőfokkal feljebb található a kétállásos gépkocsi tároló és a gépészeti helyiség.
A bejárattól kicsit balra terveztük az emeletre felvezető lépcsőt. A felső szinten 2 gyerekszoba található fürdővel, illetve a Naszád utca felé tájoltan terveztük a szülői szekciót, mely háló, fürdő és gardrób egységeket foglal magába.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz