Modern lakóépület a 3. kerületben - II. ház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest III. ker

Modern
Modern lakóház II.

Az épület panoráma felé történő tájolása és kert kapcsolata meghatározó eleme volt a tervezési koncepciónak. Az épület külső megjelenésével kapcsolatosan kérés volt a mozgalmas, lapos tetős tömegformálás, illetve egy alagsori szint kialakítása kertkapcsolattal.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az épület előterétől jobbra található a nappali, étkező, konyha tágas egybenyitott tér együttese, mely a déli oldal felé, a panoráma irányába tájolt. A nappalihoz csatlakozik egy tágas terasz is, mely tavasztól őszig további életteret biztosít lakói számára. Az előtértől balra egy fürdő, egy háló és egy dolgozó található, majd tovább haladva a hátsó kert irányába pár lépcsőfokkal feljebb található a kétállásos gépkocsi tároló.  

A bejárattól kicsit balra terveztük az emeletre felvezető lépcsőt, mely összeköti a földszintet a pinceszinttel és az emelettel. A felső szinten 2 gyerekszoba található fürdővel, illetve a Naszád utca felé tájoltan terveztük a szülői szekciót, mely háló, fürdő és gardrób egységeket foglal magába. A pinceszinten kapott helyet a gépészet, tároló, wc, illetve a wellness helyiség, mely közvetlen kertkapcsolattal is rendelkezik.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz