Kortárs villa - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest - Rózsadomb

Modern
Kortárs villa

A tervezési program lényege egy mai kétszintes, minden igényt kielégítő kortárs villa, melynél fontos volt, hogy a modernség mellett az elegancia és az otthonosság is szerepet kapjon.
A fémlemezfedés, a homlokzatburkolatok, illetve a nagy üvegfelületek mind ezt a célt szolgálják.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Hazenauer Mercédesz - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszint + emelet kialakítású. Az épület személy és gépkocsi bejáratát a Ny-i oldal felől terveztük. Az előtérhez közvetlenül kapcsolódik egy vendég WC, egy kisebb gardrób, illetve a garázsba is innen létesítettünk közvetlen kapcsolatot.

Az előtérből egyenesen tovább haladva a nappali tágas tereibe érkezünk. A nappali a hátsó kert irányába tájolt, melyhez egy tágas terasz, illetve medence is tartozik. A konyha részben a hátsókert, részben az utca irányába tájoltan került kialakításra, mely a nappali zóna tereitől egy tolóajtóval leválasztható. A földszinten a nappaliból megközelíthetően egy vendégszobát is terveztünk saját zuhanyzós fürdővel.

A nappaliból induló 3 karú lépcsőn keresztül közelíthető meg az emeleti szint, ahol 3 hálószoba került kialakításra hozzájuk tartozó fürdővel és gardróbbal. A garázs felett a háztartási/gépészeti helyiség, illetve a pihenő szoba kapott helyet, mely utóbbi szaunát, zuhanyzót foglal magába.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz