Családi ház Budapest, Táborhegyen - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Budapest - III. kerület
Mediterrán
Családi ház Táborhegyen
A sok kötöttség ellenére (beépítés mértéke, ép. magasság, terepviszonyok), mely nehezítette a tervezést, egy fiatalos 21. századi otthon született a "rajz asztalon". Az építtetői kérések között szerepelt a panorámás emeleti terasz, világos nappali, mozgalmas, fiatalos megjelenés.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs

CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:
Az előkert tervezése külön feladatot jelentett, ahol a közlekedő útvonalakra, meglévő fenyőfa megtartására, valamint a terep támfalakkal való megtámasztására kellett esztétikus, jó megoldásokat találni.

Az épület bejárata DK-i tájolású. A földszinten az előtérből balra, az utca irányában helyezkedik el a nappali, étkező, konyha, míg jobbra, a hátsó kert irányában a szülői háló a hozzá tartozó gardróbbal és fürdővel. A bejárattal szemben található a lépcső, melyen keresztül az alagsor és az emelet is megközelíthető.

Az emeleten 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. Az alagsorban kaptak helyet a tároló, mosókonyha, gépészet, gardrób, kamra és egy iroda/vendégszoba, hozzá tartozó fürdővel.
Az alagsor a terepviszonyokat kihasználva a hátsó kert irányában felnyílik, közvetlen kapcsolatot alakítottunk ki a kert irányában.
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz