Mediterrán családi ház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Érd
Mediterrán
Mediterrán villa
A koncepció lényege egy pince + földszintes kialakítású mediterrán lakóház Érd szélén, mely a tágas belső udvar irányában nyílik fel. Az utcai homlokzata kissé zártabb, visszafogottab, míg a kíváncsi szemek elől elzárt intimebb belső udvari tömegek tagoltabbak.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Hazenauer Mercédesz - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az épület bejárata az utca felőli, keleti homlokzaton található. A földszinten az előtérből balra fordulva az étkező-konyha-nappali együttesébe érkezünk. A nappali feletti nyitott fedélszék, valamint a tetőtéri ablakokon át beáramló fény tovább tágítva a teret.
A déli oldalon találhatóak a gyerekszobák, hozzájuk tartozó fürdővel, míg a szülői háló, gardrób és fürdő blokk az épület ÉNy-i szárnyában kapott helyet. A földszinten található még egy dolgozó is, mely a bejárattól közvetlenül jobbra helyezkedik el.
A terep lejtéséből adódóan a pinceszint a déli oldalon már teljesen előtűnik földből. Ezen a szinten kapott helyet a kétállásos garázs, gépészeti helyiség, és tárolók. A pinceszintről belső lépcsőn keresztül is feljuthatunk a lakószintre.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz