Modern lapostetős családi ház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest - Harsánylejtő

Modern
Modern hasábok

A tervezési program lényege egy mai kétszintes, minden igényt kielégítő modern otthon, melynél fontos volt a letisztultság és az elegancia.
A tömegképzés, a homlokzatburkolatok, illetve a nagy üvegfelületek mind ezt a célt szolgálják.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs

CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszint + emelet kialakítású. Az épület személy és gépkocsi bejáratát a DK-i oldal felől terveztük. Az előtérhez közvetlenül kapcsolódik egy vendég WC, illetve a kétállásos tágas garázsba is innen létesítettünk közvetlen kapcsolatot.

Az előtérből egyenesen tovább haladva egy tágas hallba érkezünk, ahol az emeletre, illetve az alagsori szintre vezető lépcső is elhelyezkedik. A hallból balra található a nappali, étkező, konyha tágas együttese. A nappali térhez tartoznak nyitott és fedett teraszok, melyek a nappaliból és a konyhából is megközelíthetőek. A hallból jobbra fordulva egy vendégszoba található hozzá tartozó fürdővel és gardróbbal. A szobához egy kisebb terasz is tartozik, mely a panorába irányába tájolt.

Az emeleten 2 tágas hálószoba található, melyekhez külön-külön 1-1 gardróbot és fürdőszobát terveztünk, illetve külön terasz is kapcsolódik a szobákhoz. Az alagsori szinten található a gépészeti és a háztartási helyiség, tárolók, illetve egy dolgozó szoba.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz