Kútvölgyi elegancia - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest XII. kerület

Modern
Kútvölgyi elagancia

A tervezési koncepció lényege egy háromszintes, lapos tetős modern lakóépület. A külső megjelenést tekintve fontos építtetői igényként jelentkezett a kőburkolat, illetve a  pasztelszínek használata, illetve a nagy konzolos teraszok és az üvegkorlát. A végeredmény egy olyan családi ház, melyet a modern elegancia jellemez.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az épület személyi bejáratát az É-i utcafrontra, míg a 3 állásos gépkocsi beállók bejáratait a Keleti oldalra terveztük. A tulajdonosok részéről 1, max. 2 beállásos gépkocsi tároló tervezésére mutatkozott igény, de végül a helyi parkolási rendeletnek eleget téve 3 gépkocsitárolót terveztünk.

Az épületbe lépve egy tágas előtérbe érkezünk. Az előtérhez közvetlenül kapcsolódik a gépészeti helyiség, a vendég WC mosdóval, a dolgozó/vendégszoba zuhanyzós fürdővel, illetve innen indul a pinceszintet és az emeleti szinteket összekötő lépcső is. Az előtérből egyenesen tovább haladva a tágas, egy légtérben lévő nappali, étkező, konyha térbe érkezünk, melyekhez tágas terasz kapcsolódik a hátsó kert felé tájolva.

Az emeleten egy szülői hálószoba található hozzá tartozó gardróbbal és fürdővel, tágas terasszal, valamint további két gyerekszoba, fürdőszoba és egy háztartási helyiség. A pinceszinten a 3 állásos gépkocsitárolón kívül 2 tároló helyiség kapott még helyet. A gyerekszobák szintén teraszkapcsolatosak, illetve a háztartási helyiséghez is terveztünk egy kisebb konzolos erkélyt.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz