Mediterrán családi otthon - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Budapest - Budafok
Mediterrán
Mediterrán otthon
A koncepció lényege egy olyan épület tervezése volt, melynél a nappali elkülönül a konyha-étkező terétől, külön életteret alkotva.
A másik építtetői kérés a kertkapcsolat biztosítása a nappaliból és az étkező-konyhából. A terasz felett pergola árnyékolást terveztünk.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett családi ház földszintes + emelet kialakítású. A bejárat a délkeleti oldalra került, mely felett a vb lemez túlnyújtásával képeztünk előtetőt.
A bejáraton keresztül a szélfogó-előtérbe érkezünk, ahonnan továbbhaladva egy központi közlekedő térbe jutunk, ahol helyet kapott egy kényelmes „L” alakú emeletre felvezető lépcső is.
A közlekedőből balra fordulva található a világos nappali, mely magába foglal egy kis dolgozó sarkot is.  A közlekedőtől jobbra az ÉK-i oldalon foglal helyet egy tágas gardrób, valamint a fürdő. A hátsókert felől, az ÉNy-i frontot található a tágas konyha-étkező, mely külön kertkapcsolattal rendelkezik. A lakóépülettel egybe építve terveztünk egy két állásos garázst, melyet egy közlekedő előtéren keresztül közelíthetünk meg a ház központi közlekedőjéből.
Az emeleten 2 hálószoba található, hozzájuk tartozó fürdővel, valamint egy tároló és egy padlástér.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz