Modern teraszház tájba illesztve - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest-XII ker.

Modern
Domboldalba simulva

A tervezés során a terepadottságokból adódó lehetőségeket igyekeztünk minél jobban kihasználni,
melynek eredményeképpen a háromszintes épület minden szintje kertkapcsolatosan került kialakításra. Az épület gyalogos és gépkocsi bejáratát az utca felől terveztük.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs

CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

A földszinten fontos építtetői kérés volt a nappali D-i és Ny-i tájolása, illetve a konyha, étkező egy légtérben való tartása a nappalival. A konyha esetében igény volt a nappalitól való időszakos elszeparálhatóság, illetve egy kamra tervezése is.
A nappali tér három teraszkapcsolattal is rendelkezik. Ny-i irányban a medence terasz található, D-re az utca irányába az étkező teraszt terveztük, míg a pihenő terasz a hátsó kert felé tájoltan kapott helyet, ahol a telken álló fenyő és az újonnan tervezett kert segíti a kikapcsolódást.

A földszinten építtetői kérés volt még egy dolgozószoba, illetve vendégszoba kialakítása is hozzá tartozó fürdővel és gardróbbal. A vendégszobából a pihenőterasz is elérhető.
Az emeleten 3 hálószoba tervezése volt a feladat, hozzájuk kapcsolódó fürdővel és gardróbbal. A gyerekszobák a hátsókert felé kertkapcsolatosak, míg a szülői háló az utca irányába tájoltan került kialakításra tetőterasz kapcsolattal.
 
A pinceszinten a gépészeti helyiség, a tárolók, illetve kétállásos garázs kialakítására kaptunk megbízást, ahonnan a lépcsőn kívül egy lift is segíti a szintek közötti közlekedést.

modern lakóépület videó
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz