Modern kétlakásos társasház lejtőket követve - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest - III. ker.

Modern
Szinteltolásban

A tervezési koncepció lényege egy új földszint + emeletes, modern, lapos tetős kétlakásos lakóépület, melynél  telek erős lejtése miatt az épületeket szinteltolásban terveztük, minél inkább követve a terep eredeti lejtését.  

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszint + emelet kialakítású. A személy és gépkocsi bejáratokat az a ÉNy-i oldalról, terveztük. Mindkét lakás hasonló funkcionális kialakítással készül.

A két lakás 1,2 m-es padlószint különbséggel kerül kialakításra a tereplejtéseket lekövetve, illetve az adott lakásokon belül szintén 1,2 m-es szinteltolást is terveztünk a bejárati részek és a nappali terek között. A lakások előtereiből nyílik a garázs, illetve a vendég WC mosdóval és zuhanyzóval, valamint a gépészeti és háztartási helyiség.

1,2 m-rel lejjebb található a nappali, étkező, konyha együttese, mely utóbbihoz egy kamra is tartozik. A nappalikhoz a panoráma irányában teraszok kapcsolódnak. Az 1. lakás esetében a gardrób közlekedőből, míg a 2. lakás esetében a nappaliból indul az emeletre felvezető lépcső, ahol mindkét lakás esetében 3 hálószoba került kialakításra, hozzájuk tartozó fürdővel. A szobákhoz teraszok is kapcsolódnak.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz