Modern lakóház Mogyoród Lake-Forest lakóparkban - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Mogyoród

Modern
Tóparti modern villa

A megbízónk egy modern kétszintes lakóépület tervezésére adott megbízást. Fontos építtetői kérés volt, hogy az épület fő funkciói a tó felé tájoltan kerüljenek megtervezésre, míg az utca irányába az alárendeltebb helyiségeket szervezzük.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett tóparti otthon földszint + emelet kialakítású. A személy és gépkocsi bejáratát az utca felől, a ÉK-i oldalról, terveztük. Az előtérhez közvetlenül kapcsolódik a dolgozószoba, illetve egy közlekedő gardrób, melyből egyrészt a vendég WC nyílik mosdóval, másrészt a garázsba is innen létesítettünk közvetlen kapcsolatot.

Az előtérből egyenesen továbbhaladva a tágas nappali, étkező, konyha együttesébe érkezünk, melyekhez fedett és nyitott teraszok kapcsolódnak. A konyha kiegészül egy nagyobb kamrával is.
A nappaliból nyílik a földszinti lakórész is, mely egy hálót, fürdőt és gardróbot foglal magában.

A háló rész közlekedőjéből a dolgozószoba is elérhető. A hálószobát úgy terveztük, hogy közvetlen kilátással rendelkezzen a tó irányába. A garázsból közelíthető meg még egy tároló és a barkácsműhely, melyek az ÉNY-i oldalkert felé tájoltak.
Az emelet az előtérből induló kétkarú lépcsőn keresztül érhető el. Az emeleten 1 db hálószoba, gardrób, fürdő, tároló, illetve a gépészeti helyiség került kialakításra.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz