Kertvárosi háromszintes családi ház Nagykovácsiban - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Nagykovácsi

Kertvárosi
Háromszintes otthon

Nagykovácsi csendes utcájába terveztük ezt a háromszintes, tágas kertvárosi lakóépületet. Az épület külső falai tört fehér, és mogyoró színű vakolt felületek, illetve helyenként ragasztott kőburkolat készül. A nyílászárók antracit színű, hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetek.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület pince + földszint + emelet kialakítású. Az épület személy bejáratát az utca felől terveztük. Az előtértől jobbra a vendég WC, illetve mellette a pinceszintre vezető lépcső található. Az előtérrel szemben az emeletre vezető kétkarú lépcső kapott helyet, míg balra a nappali, étkező, konyha tágas együttese található, mely a hátsókert irányába fedett és nyitott teraszkapcsolattal rendelkezik. Az előtérből jobbra fordulva található a szülői háló, hozzá tartozó gardróbokkal és fürdővel, valamint az utca irányába tájoltan egy dolgozószobát is kialakítottunk.
 
Az emeletre 3 gyerekszobát, fürdőt, gardróbokat és háztartási helyiséget terveztünk a tervezési koncepciónak megfelelően. Az előtérből indulóan lépcsőn keresztül közelíthető meg az alsó pinceszint, ahol a kétállásos gépkocsi és kerékpártároló, illetve további tárolók, gépészeti helyiség és vizesblokk található.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz