Minimál ház nagykovácsiban - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Nagykovácsi
Modern
Minimál stílusban

Egy modern, lapostetős épület tervezése kaptunk megbízást. Építtetői igényként jelentkezett a nappali utcafront felé való tájolása a panoráma érdekében, míg az emeleti szülői hálónál a közvetlen kertkapcsolat kialakítása volt kérés.
Az épület külső megjelenésére a táblás HPL burkolat és a fehér homlokzat vakolat jellemző.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Hazenauer Mercédesz - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az újonnan tervezett modern lakóépület az utcafronttól hátrébb kerül elhelyezésre, a szomszédos épületek előkerti kialakításához igazodva, illetve a terep emelkedését kihasználva minél jobb panorámát biztosítva a nappali számára. A 3 szintes épület pince, földszint és emelet kialakítású, melynél az emelet a terepadottságokból kifolyólag a hátsó kert felől már kertkapcsolattal is rendelkezik.

A modern lapostetős épület főbejárata a K-i oldalra került, melyet az épület mellett futó külső lépcsőn keresztül közelíthetünk meg. Az előtérből jobbra fordulva a tágas nappali, étkező, konyha közös terébe érkezünk, melyhez az utca iránya egy tágas panorámás teraszt is terveztünk. Az előtértől balra a kiegészítő funkciók, mint pl. a wc, háztartási helyiség találhatóak, de itt kapott helyet egy kisebb wellness helyiség is, infra szaunával jakuzzival, zuhanyzóval felszerelve.

Az előtérrel szemben található a lépcső, mely kapcsolatot létesít a pince és emeleti szintekkel. Az emeleten 4 hálószoba, 2 fürdő, 2 gardrób kapott helyet. Az utcafront felé tájolt 2 szoba panorámás erkéllyel, míg a hátsókert felé tájolt szülői háló kertkapcsolattal rendelkezik. A pinceszinten található a 2 állásos gépkocsi tároló, gépészeti helyiség, tárolók, illetve egy dolgozó.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz