Teraszház nagykovácsiban - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Nagykovácsi
Modern
Modern teraszház

A koncepció lényege egy modern, lapos tetős teraszház, melynél fontos szempont volt a nappali panoráma irányába történő tájolása, nagy teraszokkal. Érdekesség, hogy szintkülönbség miatt a garázsszint az utcával, míg az emelet a hátsókerttel került egy szintbe.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Hazenauer Mercédesz - okl. építész munkatárs
Nyílászárók:
Generálkivitelezés:
Funkció:


A modern teraszház főbejárata a keleti oldalra került. Az előtérből jobbra fordulva az egy közös térbe szerveződött nappali, étkező, konyha helyiségbe érkezünk, melyhez az utca irányába egy tágas panorámás terasz is kialakításra került.
Az előtértől balra a kiegészítő funkciók, mint pl. a wc, háztartási helyiség, kamra találhatóak. Az előtérrel szembe terveztük a lépcsőt, mely kapcsolatot létesít a pince és emeleti szintekkel.
Az emeleten 4 háló, 2 fürdőszoba és 2 gardrób is helyet kapott. A két szoba panorámás erkéllyel, míg a hátsókert felé tájolt szülői háló kertkapcsolattal rendelkezik. A pinceszinten  kétállásos gépkocsi tárolót terveztünk az építtetők elvárásainak megfelelően, illetve gépészeti helyiség, tárolók, illetve egy dolgozó is kialakításra került.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz