Modern magastetős családi fészek egy szintes kialakításban - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Páty
Kertvárosi
Modern kertvárosi otthon
A tervezési koncepció lényege egy új földszintes, magas tetős kertvárosi lakóépület, ahol építtetői igényként jelentkezett, hogy a 70 %-ban kötelezően kialakítandó legalább 30°-os magastető ne domináljon, ne a tető legyen az épület hangsúlyos eleme.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Titz Boglárka- okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:
Az újonnan tervezett lakóépület földszintes kialakítású. Az épület személy bejáratát az utca felől terveztük. Az előtérből nyílik a vendég WC, a háztartási / gépészeti helyiség, illetve az kétállásos gépkocsi tárolóból is az előtéren keresztül biztosítottunk közvetlen kapcsolatot. Az előtérből egyenesen tovább haladva a nappali térbe érkezünk, mely egy légtérbe került az étkezővel és a konyhával.

 
A hátsókert felé az étkezőből megközelíthetően egy tágas fedett és nyitott teraszt is terveztünk, mely tavasztól őszig további életteret biztosít lakói számára.
 
A nappaliból nyílóan egy közlekedőn keresztül közelíthetők meg a hálószobák és a fürdők. Két gyerekszobát terveztünk, melyekhez egy közös fürdőszoba tartozik, míg a hátsókert felé tájolt szülői hálóhoz külön zuhanyzós fürdőszobát terveztünk.
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz