Vidéki stílus modern köntösben - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Szada

Vidéki
Modern köntösben

Az épület külső megjelenését tekintve egy modern stílusú épület tervezése volt a feladat, mely a minimálisan a TKR által előírt 30°-os tetőhajlásszögnek köszönhetően nem a tipikus lapostetős megoldást eredményezett.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az épület lényegében 3 szárnyra tagolódik, melyből az egyik a bejárat mellett közvetlenül elhelyezkedő gépkocsi tároló, mosdó-WC és háztartási helyiség / gépészet.
A másik a bejárattól jobbra elhelyezkedő nappali szárny, mely a nappali, étkező, konyha és kamra tereket foglalja magába.

Az étkező és nappali rész felett a sík, hagyományos födémlezárást elhagytuk, melyet maga a 30°-os tetőszerkezet helyettesít, ezzel tovább tágítva a teret.
A nappalihoz a hátsó kert irányában egy tágas terasz kapcsolódik, mely tavasztól őszig további életteret biztosít az ott élők számára.

A 3. épületszárny a bejárattól balra helyezkedik el, ahol a hálószobák és fürdők találhatóak. A szülői háló a szárny végében helyezkedik el egy szobából nyíló saját fürdővel. A szülői hálón felül két gyerekszoba található még itt, a folyosóról nyíló fürdőszobával kiegészülve.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz