Erdő szélén modern rezidencia - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Szentendre

Modern
Erdő szélén - modern rezidencia

Szentendre egyik legszebb részén épül ez a háromszintes modern lakóépület. Az épület érdekessége, hogy az alsó pinceszintre tervezett wellness és dolgozó szoba kert, illetve medenceterasz kapcsolatos. A medenceterasz a nappali teraszról is könnyen megközelíthető, hisz az csak pár lépcsőfokkal helyezkedik el lejjebb.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Beke Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület pince + földszint + emelet kialakítású. A személy és gépkocsi bejáratokat az a ÉK-i, utcafronti oldalra, terveztük. A kétállásos garázs megközelítését a telek bal alsó sarkából, az utcaszintről indítottuk és szinte lejtés nélkül haladva, oldalt növényekkel beültetett rézsükkel szegélyezve érkezünk meg a zárt beállókhoz.

Az alsó pinceszinten helyezkedik el még egy lenti előtér, a gépészeti helyiség, egy kisebb borospince, wellness helyiség és egy dolgozó/vendégszoba. Ez utóbbi két helyiségnek közvetlen kijáratot is biztosítottunk a kertbe.

A rezidencia hasítékot idéző személyi bejárata a telek jobb felső sarkából közelíthető meg. A bejárathoz vezető járdát egyedi tervezési lámpák szegélyezik.
A tágas előtérből közelíthető meg a vendég WC és a háztartási helyiség, illetve természetesen a tágas, egybenyitott nappali, étkező, konyha. Az emeletre felvezető, illetve a pincéből érkező lépcső is ebben a tágas térben helyezkedik el, tovább emelve a belső tér tágasságát, légiességét. A nappali térhez teraszok is kapcsolódnak, melyek további életteret biztosítanak az amúgy sem szűkös otthon számára.

Az emeleten többek között egy szülői háló található tágas fürdővel és gardróbbal, a panoráma felé tájolt tágas terasszal, valamint két további hálószoba szintén tágas fürdővel és külön WC-mosdóval.
 

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz