Törökbálint kétlakásos kertvárosi társasház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Törökbálint

Kertvárosi
Társasház

A koncepció lényege egy új, földszint + emeletes kertvárosi kétlakásos épület, melynél fontos volt a belső terek minél jobban történő kihasználása, illetve a 2 lakóegység elszeparáltsága.

A földszinten fontos építtetői kérés volt 1-1 gépkocsi tároló létesítése lakásonként, melyek egyben el is választják egymástól a két lakást.


Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs

CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az újonnan tervezett lakóépület földszint + emelet kialakítású. Az épület lakásainak bejáratait az ÉK-i, utcafronti oldalra terveztük. A gépkocsi tárolók a két lakásbejárat között foglalnak helyet.

I. lakás (bal oldali)
 
Az előtérből közvetlenül balra közelíthető meg a konyha, míg jobbra a garázsba biztosítottunk közvetlen átjárást. Az előtér és garázs közötti közlekedőből nyílik a vendég WC és a háztartási helyiség. Az előtérből egyenesen tovább haladva jutunk el a nappali étkező együttesébe, mely a hátsó kert irányába tájolt. A konyha az étkező felé is közvetlen kapcsolattal rendelkezik, de kissé elszeparálva a nappali tértől. Az emeletre az előtérből felvezető lépcsőn juthatunk, ahol 3 háló, fürdő és gardrób található.

II. lakás (jobb oldali)
 
Az előtérből közvetlenül jobbra található a vendég WC. A nappalin kívül az előtérből is közvetlen átjárást biztosítottunk az étkező – konyha helyiségekbe, míg balra a háztartási helyiségen keresztül közelíthető meg az egyállásos garázs. Az előtérből egyenesen tovább haladva jutunk el a tágas kertkapcsolattal rendelkező nappaliba, melyből az étkezőbe is közvetlen az átjárás. Az emeletre az előtérből felvezető lépcsőn juthatunk, ahol 3 háló, fürdő és gardrób található.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz