Háromszintes kertvárosi lakóépület - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Törökbálint
Legszebb ausztrál családi házak
Ausztrál
Kertvárosi villa ausztrál stílusban

A koncepció lényege egy ausztrál stílusjegyeket magán hordozó lakóépület, mely alaprajzi elrendezésében és energetikai mutatóiban is megfelel a mai kor, elvárásainak. Az épület anyag-használatára a csiszolt mészkő-burkolat, HPL szerelt homlokzat-burkolat, illetve a világos és sötét felületek jellemzőek.


Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs

CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
A Törökbálinton épülő lakóház bejárata az utca felőli, délnyugati homlokzatra került. A földszinten az előtérből balra fordulva a nappali-étkező-konyha tágas együttese található. A nappalihoz a hátsó kert irányában egy fedett terasz kapcsolódik, illetve annak folytatásaként következik medence és az azt körbe ölelő nyitott medence terasz.
Jobbra a háztartási helyiség, vendég wc, illetve a lépcsőház foglal helyet. Egyenesen tovább haladva egy gardrób és fürdő kapcsolattal rendelkező háló található. Az emeleten további 4 db háló foglal helyet, mely mindegyikéhez saját fürdő és gardrób tartozik. A gépkocsik parkoltatására a pinceszinten kialakított teremgarázs szolgál. A pinceszinten további tárolók, illetve a gépészeti helyiség található.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz