Ürömi családi ház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Üröm

Ausztrál
Ausztrál lakóház

A tervezési koncepció lényege egy új, földszint + emeletes, magas tetős, nagy teraszos, ausztrál stílusú lakóépület.
A modern külső mellett fontos szempont volt az épület gazdaságos üzemeltetése, ezért a falazatokat ISOTEQ passzív falelemmel terveztük.
Az épület fűtése/hűtése hőszivattyús rendszerrel tervezett. A szellőztető rendszer szintén építtetői igények között szerepelt. A földszinten a szokásos kiszolgáló funkciók mellett kérés volt még egy házimozi szoba és egy műhely elhelyezése is.  Az emeleten találhatóak a hálószobák, fürdő és gardrób.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az újonnan tervezett lakóépület földszint + emelet kialakítású. Az épület bejáratát az ÉNy-i oldalra terveztük. Az előtérbe érkezve szemben található az emeletre felvezető kétkarú lépcső, míg balra fordulva a nappali, étkező, konyha tágas terébe érkezünk.

A konyhához egy nagyobb kamrát is terveztünk, mely DK-i irányba tájolt. Az előtértől jobbra található a vendég WC, a gépészeti helyiség, háztartási helyiség és házimozi szoba, illetve a kétállásos gépkocsi tároló. A garázsból nyílóan egy műhelyt is terveztünk DNy-i irányba tájolva. Az emeleten találhatóak a hálószobák (4 db), a gardrób, a fürdő és egy külön WC-mosdó.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz