Vidéki hangulatban Üröm településen - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Üröm

Vidéki
Vidéki hangulatban

Földszintes, magastetős, vidéki stílusú épület tervezése volt a feladat, mindazok mellett, hogy kívül és belül is modern, a mai kornak megfelelő értékekkel bírjon.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

Az épület az utca felől megközelíthető, a gyalogos és gépkocsi bejáratot is innen terveztük. Az épületbe lépve egy tágas előtérbe érkezünk, mely nyaktagként választja szét a két épületszárnyat. A bejárattól balra a nappali-étkező-konyha tágas együttesébe érkezünk, melynek egy része nyitott födémmel készül, tovább tágítva a teret.

A bejárattól jobbra találhatók az intim zóna terei. Az utca felé tájoltan terveztük a szülői hálót hozzá tartozó gardróbbal és fürdővel. A hátsókert irányába tájoltan került elhelyezésre a 2 gyerekszoba, melyekhez a folyosóról megközelíthető fürdőszoba társul. Ebben a szárnyban található még a gépészeti/háztartási helyiség is.

Az épület külső megjelenését az előírásoknak megfelelően alakítottuk ki, vagyis magastetős, földszintes tömegű épületet terveztünk, viszont külső megjelenésében igyekeztünk a mai modern hangulatot is belecsempészni. Anyaghasználatát tekintve a fehér homlokzatvakolat az uralkodó, melyet táblás homlokzatburkolat tesz izgalmassá az oromfalas részeken. A magastető antracit színű cserépfedéssel borított. A nyílászárók 3 réteg üvegezésű modern nyílászáró szerkezetek.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz