Modern lakóépület Zuglóban - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás
Budapest - Zugló
Modern
Minimál stílusú családi ház
A tervezési koncepció lényege egy meglévő 4 szintes (pince, földszint, tetőtér 1 + tetőtér 2) lakóépület átépítése és bővítése oly módon, hogy az mind stílusában, alaprajzi elrendezésében és energetikai mutatóiban is megfeleljen a mai kor, illetve az építtető elvárásainak.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Bakos Dániel - okl. építész munkatárs
CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:
A jelenlegi kertvárosi, elmúlt korok hangulatát idéző épületet, mind külső megjelenését, mind alaprajzát tekintve a tervezés folyamán teljesen újragondoltuk. Az épület teljesen átalakult, új, modern megjelenést kapott.
Az épület bejárata az utcai homlokzatra, az Északkeleti oldalra került. A földszinten az előtértől balra található egy vendégszoba, míg jobbra egy dolgozó. Az előtérből tovább haladva a hátsó kert irányába tájolt nappali-étkező található, melyhez elszeparáltan csatlakozik a konyha. A földszinten a mellék utca irányában az Északnyugati oldalra került a fürdő-háztartási helyiség.
Az épület közepén, helyezkedik el a lépcsőház, mely összeköttetést biztosít a pince szintre tervezett kétállásos garázzsal és az emelettel, ahol az „intim zóna" terei kaptak helyet. Az emeletre 4 db hálót, 2 db gardróbot, valamint 2 db fürdőt terveztünk.
További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz