Foghíjbeépítéses lakóház - Csigaterv Építész Stúdió Kft.

Tartalomhoz ugrás

Budapest - Zugló

Modern
Zártsorú beépítés

A koncepció lényege egy új, földszint + emeletes lakóépület, melynél fontos szempont volt a kis alapterület minél jobb kihasználása, a földszinti terek esetében a nappali, étkező, konyha egybenyitása.
A külsőt tekintve egy letisztult, mai, fiatalos megjelenés volt a feladat, mely a zártsorú beépítés kötöttségei miatt ezt inkább az anyaghasználattal és a színvilággal igyekeztünk elérni.

Építész tervezők:
Török Zoltán - okl. építész, vezető tervező
Hazenauer Mercédesz - okl. építész munkatárs

CSIGATERV
Mert mindenkinek kell egy otthon!
Funkció:

 
Az újonnan tervezett lakóépület földszint + emelet kialakítású. Az épület bejáratát a DK-i utcafronti oldalra terveztük. Az előtértől balra található a háztartási helyiség, mely magába foglalja a vendég wc-t, és a mosdót.

Az előtérből egyenesen tovább haladva a konyha, közlekedő térbe érkezünk, melynek folytatásaként a hátsó kert felé tájolva a nappali és étkező következik. A nappali és étkező a hátsó kert irányában kertkapcsolattal rendelkezik, lehetőséget biztosítva a szabadtéri programokra.
 
A konyhához az utca felé tájoltan egy kamrát is terveztünk. Az emeletre vezető húzott fokú lépcső az épület központi részén, a tágas konyha előtti közlekedő térből indul. Az emeleten 3 db háló, fürdő és gardrób kapott helyet. A 2 gyerekszobához a hátsó kert irányában közös erkély tartozik.

További terveinkből...
Csigaterv Építész Stúdió Kft.
iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 44.
mobil: +36-70/770-6091
e-mail: csigaterv(kukac)gmail.com
Szolgáltatások:
lakóépületek tervezése és engedélyeztetése
családi házak, társasházak, villák, nyaralók, luxus otthonok
Mert Mindenkinek kell egy otthon!
Vissza a tartalomhoz